Oferte speciale

Corzi de sarit

Desi saritul cu coarda poate fi vazut ca fiind un joc pentru copii, acesta este un exercitiu fizic care ar trebui sa fie practicat de multi dintre noi datorita beneficiilor multiple pe care ni le aduce. Pe langa faptul ca duce la o slabire armonioasa (poate duce la consumarea a pana la 1000 de calorii intr-o ora) si la tonifierea muschilor intre...

Desi saritul cu coarda poate fi vazut ca fiind un joc pentru copii, acesta este un exercitiu fizic care ar trebui sa fie practicat de multi dintre noi datorita beneficiilor multiple pe care ni le aduce. Pe langa faptul ca duce la o slabire armonioasa (poate duce la consumarea a pana la 1000 de calorii intr-o ora) si la tonifierea muschilor intregului corp, ajuta la intarirea articulatiilor si corecteaza pozitia coloanei vertebrale. In plus, sporeste puterea de concentrare si ne relaxeaza din punct de vedere psihic si emotional. Este un exercitiu de aerobic pe care il putem practica atat afara, cat si acasa sau la birou, in cazul in care nu gasim timp sa mergem la sala.

 

In gama noastra de articole sportive pentru aerobic gasiti corzi atat pentru un nivel basic, cat si pentru unul avansat; nu va ramane decat sa aveti motivatie si dorinta de a face sport.

 

Mai mult

Corzi de sarit 

Sunt 15 produse
per pagina
Se afiseaza 1-12 din 15 produse
Se afiseaza 1-12 din 15 produse
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER Primești cele mai bune oferte cu reduceri, sfaturi și articole cu noutăți!