Antrenamente de forta acasa? Foloseste un aparat fitness multifunctional! Iata de ce!

aparat_fitness_multifunctional

Dieta si determinarea sunt cele doua ingrediente pe care trebuie neaparat sa le folosesti in orice reteta sportiva, motiv pentru care daca doresti sa progresezi si sa atingi rezultate notabile in urma efortului fizic sustinut, va fi necesar sa mentii un moral puternic si sa renunti la obiceiurile nesanatoase legate de alimentatie. Pe langa acestea, insa, va trebui sa mai gasesti si ceva timp, cateva metode care sa te indrepte catre obiectivele propuse si echipamentul corespunzator nevoilor tale.

Adresarea necesitatilor
Timpul este obstacolul pe care majoritatea dintre noi trebuie sa il depasim pentru a reusi sa desfasuram cu regularitate o activitate de interes personal, cum ar fi antrenarea musculaturii. Astfel, cea mai eficienta cale de a te bucura de un program stabil de exercitii este sa le efectuezi chiar in confortul propriei case. In acest fel, activitatea sportiva nu va presupune decat acele minute acordate antrenamentului propriu-zis, nu si timpul consumat pe drum, in vestiar sau la receptia salii de fitness. In plus, folosirea propriilor aparate fitness va inlatura toate neajunsurile legate de disponibilitate, igiena sau confort.

Daca iti propui sa amenajezi un spatiu pentru dezvoltarea musculaturii intr-una din camerele apartamentului tau, trebuie sa stii ca nu vei avea nevoie de toate aparatele fitness pe care le poti gasi intr-o sala, ci de unul sau doua, insa alese in functie de obiective si potrivite mai multor activitati. Pe langa aparatele fitness pe care le vei achizitiona, vei avea nevoie si de echipament suplimentar care sa poata aduce completari ale exercitiilor sau varietate.

Indiferent de obiectivele pe care le urmaresti (slabire, cresterea masei musculare, tonifiere, imbunatatirea rezistentei la efort, etc), trebuie sa stii ca nu te vei bucura de un progres rapid decat daca urmezi o dieta echilibrata si adaptata efortului fizic pe care il depui in fiecare zi.

Cum ajungi la rezultatele dorite?
Atunci cand vrei sa iti dezvolti musculatura, este evident ca va trebui sa soliciti majoritatea grupelor de muschi, nu numai pieptul si bratele. Pentru a putea face acest lucru, vei avea nevoie de foarte multe tipuri de exercitii si metode, iar spatiul limitat de acasa nu iti va oferi sansa sa montezi aparatele fitness specifice fiecarei grupe musculare.

Tocmai de aceea, va fi necesar sa gasesti echilibrul perfect dintre numarul de exercitii posibile si spatiul pe care il ai la dispozitie, motiv pentru care ai putea opta pentru un aparat fitness multifunctional pe care sa il poti folosi impreuna cu bare, discuri, greutati de glezne, diverse prize si alte accesorii care nu ocupa mult spatiu, insa care iti pun la dispozitie o gama larga de metode si tipuri de solicitare fizica.

Ce iti ofera un aparat fitness multifunctional?
Conceput pentru a inlocui cu succes mai multe aparate fitness, acesta iti va permite sa soliciti izolat majoritatea grupelor de muschi ale corpului. Cu toate ca un aparat fitness multifunctional va ocupa mai mult spatiu decat o banca orizontala orizontala, functionalitatea acestuia depaseste asteptarile, oferind antrenamente complete si diversificate.

Poti gasi foarte multe tipuri de aparate fitness multifunctionale, in functie de spatiul pe care il ai si de numarul si tipul de statii de care ai nevoie (pentru piept, pentru spate, pentru picioare, pentru abdomen, pentru brate etc.), insa dimensiunile unui model echipat cu tot ce ai nevoie pot fi de L200 x l160 x h220cm. Daca spatiul pe care il ai la dispozitie permite montarea unui aparat fitness multifunctional, vei transforma cu succes jumatate de camera intr-o sala de forta in care vei solicita izolat musculatura si o vei dezvolta intr-un ritm accelerat.

Unele modele de aparate fitness multifunctionale vin cu propriul set de greutati si discuri, insa ai putea avea nevoie de mai multe. Astfel, este important sa achizitionezi perechi de discuri cu diferite valori de greutate, astfel incat sa ai acces la aceasta plaja larga de exercitii. Mai mult decat atat, poti achizitiona diverse prize si manere care sa ofere varietate si sa presupuna tehnici si unghiuri diferite de solicitare a aceleiasi grupe musculare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *