Cele mai bune exercitii pentru abdomen plat in 2 saptamani!

Grasimea abdominala aduce numeroase inconveniente. Este inestetica si vine la pachet cu multe riscuri pentru starea de sanatate. Prin urmare, oricine se confrunta cu aceasta problema se intreaba care sunt cele mai bune exercitii pentru abdomen plat in 2 saptamani.

O astfel de performanta chiar este posibila, atat timp cat respecti programul si, in paralel, adopti un regim de viata sanatos, cu o dieta echilibrata, fara a neglija alte tipuri de antrenament si de miscare.

5 exercitii care ofera eficienta maxima

 Iata, deci, cum se executa cele mai bune exercitii pentru abdomen plat in 2 saptamani!

Iata, deci, cum se executa cele mai bune exercitii pentru abdomen plat in 2 saptamani!

Fiecare exercitiu al acestei serii este simplu si nu implica eforturi exagerate sau pe care sa nu le poata face o persoana cu un fizic obisnuit, care nu practica in mod regulat sport. In plus, prezinta avantajul unui ritm redus in primele zile, care se intensifica in a doua saptamana.

Mai precis, in prima zi se incepe cu numai 4 repetari, in a doua zi se fac 5, iar in a treia zi 6. Dupa aceea, este recomandat ca ritmul sa creasca, fiind adaugate 2 repetari suplimentare in fiecare zi, pana se ajunge la un numar de 14 repetari in ultima zi din prima saptamana. In a doua saptamana, cresterea se face din nou cu o repetare pe zi, astfel incat, in ultimele 3 zile, se ajunge la 19, 20, respectiv 21 de repetari.

In tot acest timp, semnalele corpului trebuie ascultate cu maxima atentie, fara a forta daca apar dureri. Se poate lua cate o zi de pauza – insa nu mai mult de 3 pe intreaga durata a procesului! –, dupa care adaugarea se reia in ritmul stabilit. Iata, deci, cum se executa cele mai bune exercitii pentru abdomen plat in 2 saptamani! Daca vrei sa-ti tonifici si restul corpului, citeste AICI exercitii pentru piept care sa te ajute sa-ti mentii sanii fermi! Usor de facut atat la sala, cat si acasa.

Primul exercitiu presupune sa stai intins pe spate si, din aceasta pozitie, sa ridici mainile (cu toata partea superioara a corpului) si picioarele pana cand ajung sa fie indreptate spre tavan. Apoi, trebuie coborate simultan in pozitia initiala.

Al doilea exercitiu incepe tot din pozitia intins pe spate, tinand coatele indoite la 90 de grade, cu bratul pe podea si antebratul ridicat. Pastrand unghiul, ridici trunchiul si apropii bratul stang de genunchiul opus, pe care il flexezi. Apoi revii in pozitia de pornire si repeti cu bratul drept si genunchiul stang.

Exercitiul cu numarul 3 are aceeasi pozitie de pornire, intins pe spate, dar cu bratele intinse pe langa corp. Trebuie sa incordezi muschii abdomenului si sa iti ridici soldurile si posteriorul de la podea, dupa care revii in pozitia initiala.

Al patrulea exercitiu incepe pe spate, cu bratele intinse in spate, iar picioarele departate la nivelul genunchilor, dar cu talpile apropiate, ceea ce creeaza un unghi de aproximativ 90 de grade in dreptul genunchilor. Mentinand aceasta pozitie in partea inferioara, trebuie sa inspiri si sa te ridici cu partea superioara a corpului pana cand mainile ating podeaua, chiar in fata picioarelor. Apoi se revine la pozitia de plecare.

Ultimul exercitiu presupune o pozitie de pornire intins pe spate si cu mainile sub cap. Trebuie sa ridici in acelasi timp cotul stang si genunchiul drept, aducandu-le spre piept. Apoi, revii in pozitia de plecare si repeti cu cotul drept si piciorul stang.

Acestea sunt cele mai bune exercitii pentru abdomen plat in 2 saptamani. Incearca-le si vei avea parte de beneficiile dorite!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *