Filtreaza dupa

Oferte speciale

Bare tractiuni

Bara pentru tractiuni este una dintre piesele cele mai adaptabile si eficiente pe care o puteti avea acasa sau la sala. Aceasta foloseste corpul dumneavoastra ca greutate pentru a lucra o gama larga de grupe de muschi in moduri in care alte aparate pentru fitness nu ar putea la fel de usor. Faptul ca stati atarnat sub propria greutate inseamna c...

Bara pentru tractiuni este una dintre piesele cele mai adaptabile si eficiente pe care o puteti avea acasa sau la sala. Aceasta foloseste corpul dumneavoastra ca greutate pentru a lucra o gama larga de grupe de muschi in moduri in care alte aparate pentru fitness nu ar putea la fel de usor. Faptul ca stati atarnat sub propria greutate inseamna ca fiecare miscare pe care o faceti foloseste toti muschii.

Amestecul de contractii musculare statice cu miscari de extensie pe care bara de tractiuni vi-l ofera va va lucra muschii din toate directiile.

 Tot din categoria de aparate de fitness versatile fac parte si barele paralele. Contrar parerii generale, nu trebuie sa fiti gimnasti pentru a profita de avantajele antrenamentelor pe care le puteti realiza cu barele paralele acasa sau la sala.

 Beneficiul principal, atunci cand folositi astfel de aparate de fitness, este faptul ca sunteti desprins de podea, ceea ce va permite sa executati o gama mai larga de miscari in timpul antrenamentelor. Astfel, va veti mari forta, va veti dezvolta musculatura, va veti creste rezistenta la efort si veti slabi, reusind sa ajungeti la un tonus de invidiat!  

Mai mult

Bare tractiuni 

Sunt 59 produse
per pagina
Se afiseaza 1-12 din 59 produse
Se afiseaza 1-12 din 59 produse
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER Primești cele mai bune oferte cu reduceri, sfaturi și articole cu noutăți!