Ce sunt punctele de fidelitate?

Sport-Mag doreste sa rasplateasca loialitatea dumneavoastra, de aceea am introdus sistemul de puncte de fidelitate. Acestea se acorda in urma achizitionarii unui produs, iar numarul lor depinde de valoarea comenzii. Un punct de fidalitate echivaleaza cu 0.01 RON.

De exemplu, atunci cand cumparati un produs care valoreaza 100 de lei, dumneavoastra veti obtine 100 puncte de fidelitate, adica 1 RON. Acestea se pot schimba intr-un cupon de 1 RON care poate fi folosit pentru reducerea costului urmatoarei comenzi.

Unde puteti vizualiza numarul de puncte de fidelitate?

Numarul de puncte poate fi vizualizat din contul dumneavoastra de client la sectiunea "Puncte de fidelitate".

Cum se pot folosi punctele de fidelitate?

Punctele de fidelitate sunt valabile 1 an si se pot folosi inclusiv pentru produsele aflate la reducere. Acestea se aplica la urmatoarea comanda, care trebuie sa fie in valoare de minim 100 lei. Tot ce aveti de facut in momentul in care plasati o noua comanda este sa transformati punctele de fidelitate acumulate de la comenzile precedente in cupoane si sa introduceti codul cupoanelor la sectiunea "voucher" din pagina de finalizare a comenzii, apoi sa apasati pe butonul "Aplica".

Cuponul poate fi folosit doar o singura data. La o comanda se pot folosi mai multe cupoane diferite. Anularea comenzii presupune si anularea punctelor de fideliate.


ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER Primești cele mai bune oferte cu reduceri, sfaturi și articole cu noutăți!