Oferte speciale

Penny board

Un penny board este un tip de skateboard din plastic, de dimensiuni mai mici. Termenul „Penny“ este sinonim cu „Penny Skateboard“, o companie australiana infiintata in anul 2010 de catre Ben Mackay. Penny este o marca inregistrata pentru skateboard-uri, dar termenul a fost generalizat pentru a descrie toate skateboard-urile mici din plastic, dat...

Un penny board este un tip de skateboard din plastic, de dimensiuni mai mici. Termenul „Penny“ este sinonim cu „Penny Skateboard“, o companie australiana infiintata in anul 2010 de catre Ben Mackay. Penny este o marca inregistrata pentru skateboard-uri, dar termenul a fost generalizat pentru a descrie toate skateboard-urile mici din plastic, datorita popularitatii brandului. Penny board-ul a revigorat intreaga industrie de skateboard-uri din plastic, prin asocierea unei punti de plastic de inalta calitate, cu roti Cruiser, care iti ofera mai multa stabilitate.

Desi este realizat din plastic, penny board-ul este extrem de robust si nu se va rupe prea usor, fiind proiectat in asa fel incat sa absoarba o forta imensa exercitata asupra sa.

Disponibil intr-o mare varietate de culori si modele, penny board-ul reprezinta un articol sportiv extrem de popular in acest moment, mai ales in randul adolescentilor si tinerilor. Este un mijloc de transport excelent, care iti ofera o mare libertate de miscare si iti permite sa te deplasezi fara probleme, evitand astfel orele petrecute in trafic sau in mijloacele de transport in comun.

Asadar, nu mai sta pe ganduri si achizitioneaza-ti chiar astazi propriul tau penny board, de pe Sport-Mag!

Mai mult

Penny board 

Sunt 59 produse
per pagina
Se afiseaza 1-12 din 59 produse
Se afiseaza 1-12 din 59 produse
ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER Primești cele mai bune oferte cu reduceri, sfaturi și articole cu noutăți!